Vi erbjuder rörelseutveckling

Det betyder att oavsett av vilken anledning du söker till oss, om det är för prestationsökning eller smärtlindring, så kommer vi bara arbeta med din potential, möjlighet och förmåga till utveckling.

" Vi ser aldrig kroppen som svag, stel eller otillräcklig. Vi ser bara din potential, möjlighet och förmåga till utveckling. "

Vår princip
Vi arbetar efter en princip som säger att kroppen inte består av bitar och delar utan att allt hänger ihop. Därför kommer vi se till hela din kropps funktion när du besöker oss, inte bara ett litet område.

Även om du upplever ditt "problem" på ett ställe kan lösningen finnas på ett helt annat. Därför ser och arbetar vi alltid med hela dig. Från topp till tå.

Ett besök
Vi rekommenderar att du bokar in minst tre besök med en veckas mellanrum för bästa resultat. Det ger både dig och oss de bästa förutsättningarna. Självklart kan du boka in bara ett besök om du vill.

Du kan också välja vårt tiogångersprogram om du känner att du vill och vågar ta din kropp på en resa mot stor möjlighet till utveckling. Då har vi chansen att ta det lugnt och låta din kropp långsamt utvecklas till något nytt och förhoppningsvis bättre.

Bor du inte i Hudiksvall kan du välja vårt Reconstruction Camp. Läs mer här...

Ett besök är ca 60 min långt. Du kommer att behöva klä av dig till underkläder under ett besök och vi ber därför att du väljer underkläder du känner dig bekväm i. Vi gör allt i vår tur för att du ska känna dig så bekväm som möjligt under ditt besök. Undvik hudlotion och liknande under samma dag som du besöker oss.

Kan vi verkligen hjälpa dig?
Vi hoppas naturligtvis det och vi lämnar EN garanti när du besöker oss och det är att du kommer bli sedd, lyssnad på och vi kommer att göra vårt absolut bästa för att försöka hjälpa dig.

Varmt välkommen att boka en tid med oss!
| HEM |