Vi erbjuder rörelseutveckling

Rörelseutveckling innebär att, oavsett av vilken anledning du söker till oss, om det är för prestationsökning eller smärtlindring så kommer vi bara arbeta med att utveckla din förmågor framåt. Aldrig tillbaka till "som det var förut" utan alltid framåt med hjälp av din potential, möjlighet och förmåga till utveckling.

" Vi ser aldrig kroppen som svag, stel eller otillräcklig. Vi ser bara din potential, möjlighet och förmåga till utveckling. "

Vår princip
Vi arbetar efter en princip som säger att kroppen inte består av bitar och delar utan att allt hänger ihop. Därför kommer vi se till hela din kropps funktion när du besöker oss, inte bara ett litet område.

Även om du upplever ditt "problem" på ett ställe kan lösningen finnas på ett helt annat. Därför ser och arbetar vi alltid med hela dig. Från topp till tå.

Besök oss
Vi rekommenderar att du bokar in en utvecklingsserie om minst tre besök med ca en veckas mellanrum för bästa resultat. Det ger både dig och oss de bästa förutsättningarna för att skapa förändring. Självklart kan du boka in fler besök om du vill.

Bor du inte i Hudiksvall kan du välja vårt Reconstruction Camp. Läs mer här...

Ett besök är ca 60 min långt. Du kommer att behöva klä av dig till underkläder under ett besök och vi ber därför att du väljer underkläder du känner dig bekväm i.

Vi gör allt i vår tur för att du ska känna dig så bekväm som möjligt under ditt besök. Undvik hudlotion och liknande under samma dag som du besöker oss.

Kan vi verkligen hjälpa dig?
Vi hoppas naturligtvis det, men vi kan bara lämna EN garanti när du besöker oss och det är att du kommer bli sedd, lyssnad på och att vi kommer göra vårt absolut bästa för att försöka hjälpa dig.

Varmt välkommen att boka en tid med oss!
| HEM |